Navštíveno 3226x

A myslim ze to dopadlo docela ... noo zhodnote radci sami, moc praktickejch zkusenosti nemam, tohle je prvni.
Jinak spotreba 2m2 bitumenovyho pasu a 2,5kg Braxu

09.03.2007, 19:18 |
SEKIN No hlavně řekni ty jak seš ty spokojenej?
Noo s praci jsem spokojenej, jeste jsem sice chtel prekryt diry MDFkou ale nakonec jsem od toho upustil tak doufam ze to v lete nestece :) perfektne se to cele zpevnilo nikde nic nedrci to je super ale cekal jsem ze repro zace vic basovat (podle toho jak se o tom basni) ale rozdil to zas takovej neni, spis mi hudba prijde takova plnejsi. Mozna jsem nekde udelal chybu mozne ne a taky Blue nejsou asi zadnej zazrak repro, takze prijdou jako prvni na vymenu.

09.03.2007, 19:57 |
petis pěkný moc pěkný. Koukám že s Braxem se dělá parádně. Ale ty díry ji mělspíš zavřít kusem plechu. MDF jak si říkal jsitam nedal Já bych jí tam taky nedával. Ale ten plech jo ten pak polepit plátem a ještě pak celý to přemáznout Braxem.
Kompa ti nebasujou protože jsou ořezaný moc vysoko.
Já jedu středobassy na 50Hz a nemužu si stěžovat, ani mi neschází woofer:-))

09.03.2007, 20:17 |
Lucass | Upraveno: 2007-03-09 20:26:06
Dikes, ale zas takova parada s Braxem nebyla byl jsem zprasenej dost :) Ted si mi vnuknul napad s tim plechem ze bych ho placnul aspon na tu velkou diru trochu bych ho nahral horkovzduskou zamack a jeste pretahnul platem to by mozna slo co myslis?
Stredobasy ted rezu na kilo a 24db jinak nestihaj u nakej skladem vydrzej 12db (nebo mensi hlasitost a potom hrojou pekne cele pasmo, jeste si s nima pohraju uvidime co jsou schopny), ale jsou podporeny Wdvanactkou, tak se to ztrati, ale stejne bych chtel aby trochu vic tlacily je to neco jinyho nez od wufru ze zadu. Ty mas taky Blue, asi ne?

09.03.2007, 20:52 |
SEKIN helemese bluečka z nemodrou membránou, to už sem neviděl roky. To uz se nedělá aspon 4 roky.
2: SEKIN Jo jo uz to chvilka bude co je mam tipuju tak tri roky z toho se tak rucek valeli ve skrini ale porad jsou jak novy a hrajou taky slusne - na ty penize - dobra investice - sel bych do nich znovu nebejt tu ta sv... TUS :)))

09.03.2007, 21:25 |
clown s Braxem se dela na pohodu ..., nejhorsi je snad asfaltovej plat co musis nahrejvat .. to je voprc maximalni ..
blucka pak vymenit za neco dospeleho a super .. na 100 Hz je moc setris ..
jinak pekna prace ..

09.03.2007, 21:32 |
petis Bluečka nemám, mám středobassy Helix S806. hrajou fakt hezky.
Ten plech připlácni do každý díry. Nejlepší by bylo je přinejtovat ke dveřím, aby to bylo maximálně tuhý
2: clown joo asfaltovej plat to musi bejt slusna pakarna.
Klidne bych je nesetril ale fakt potom uz nehrajou ciste kdyz jsou pusteny bez wufru, jinak kdyz ho zapnu tak to prehraje ale to mi prijde divny reseni.
Na vymenu jsou ted v poradi jako prvni nebude to sice hned ale chci uz fakt naky kvalitni S6, RS6 uvidim.
2: Zkusim to jeste nak doladit, i kdyz jsem na to koukal bez tapecu a moc se to zrovna neprohyba pri hudbe, mozna v lete az to zmekne nebo s lepsima compama, uvidime.
Super, sikula to musel byt ojeb velikej to tam placat a vylepovat vnejsi plech pres ty malike doury, co.. To vecir zapijem:D
Lucas hezka prace
Martyn 156 ojeb?? maly diry?? asi ti dam fotku ojebu:-) a malejch der:-)))

10.03.2007, 17:23 |
petis jj, Jako Láda:-)))
taky se mi to libi...budu muset casem asi taky neco podobnyho podstoupit :D

11.03.2007, 20:10 |
Ivouš z jakyho auto jsou to dvere?

12.03.2007, 07:47 |
Deliquente | Upraveno: 2007-03-12 07:49:07
Vypadá to super !

12.03.2007, 15:41 |
sopta čím máš potažený ty táhla kliky dveří?

12.03.2007, 16:15 |
koren | Upraveno: 2007-03-12 16:16:25
ivous: MX3 na 99,9 procent
a jeste rok do 94:-)
2: Ivous Jo jo koren ma recht MXtrojka to je akorat devettri.
2: sopta Je to olepeny textilni izolackou (je libova hlavne na kabely daleko min drnci nez plastaky) jeste potom pretazeny na casti husim krkem a znovu zamotame, zamotame, zamotame :))

13.03.2007, 00:09 |
koren lucas: nemoh bys mi poslat fotky ve vetsim na mail pod nickem?taky me to ceka...
btw netusi nekdo kde sehnat ty cvocky co drzej tapec ve dverich???

13.03.2007, 06:23 |
Tomak To koren: Cvoky na tapec dělá třeba firma BERNER, ale nejsem si jistej, jest-li tenhle typ budou mít, zkus se zeptat.

13.03.2007, 13:07 |
koren Tomak:dikes,az to bude aktual dam echo jak sem dopad.pri nejhorsim se pokusim nejak ozivit ty stavajici,ale tomu sanci nedavam...
2: koren Klidne poslu, ale jsem na horach a nebral jsem si sebou comp a jedu si tady pres MiniOperu :) a to by bylo darebny posilat 2MB fotky. Vracim se ve ctvrtek tak ti je nak poslu.
Jinak cvocky netusim, nastesti jsem zadny nesundal, ale zkusil bych vrakace, jsou stejny treba s 323F BG

14.03.2007, 00:02 |
koren Lucass: ok,predem dik.nijak to nehori,staci kdyz nezapomenes:-)
Snad nee, jestli se tady uplne nevycistim :))
2: koren Poslal jsem ti je vsechny pres uschovna.cz tak snad dorazej, kdyz tak napis.
na kolik tě prosím tě přišel ten bitumenovy pas + brax??? taky mě to čeká :-) hodně nutně to potřebuju :-)

17.03.2007, 19:40 |
Lucass | Upraveno: 2007-03-17 19:46:26
2: TomasW Komplet to vyslo asi na 3.000,- (z toho asi 500,- powertape, doprava a tak...) koukni na prodej-autohifi.cz - jsou to platy TBP 50x100cm za 360,- a spotreboval jsem presne ctyri. A 5kg Braxu se necha sehnat asi za dvojku nebo 1,5kg za 800,- ale padlo tam 2,5kg jako nic.

17.03.2007, 20:47 |
koren lucass:diky,prislo:-)

21.03.2007, 20:46 |
runis Co se týče basů, tak mě trochu pomohly Dynaxorby od Dynamatu. Ale je třeba zvážit cenu zda to riskneš!
2: runis Urcite bych je tam hodil, ale hned za reprakem mam vyztuhu tak tam nejdou, skoda.

22.03.2007, 18:34 |
runis Jedině je rozpůlit a dát to až za to s mezerou od sebe na tu šířku výztuhy. Ale je to úvaha. Jenže jestli to pomůže to poznáš jen zkouškou. Jenže ta by stála skoro litr. :-(
Litr bych ozelel, ale myslim ze by byl v tomto pripade vyhozenej a uz je tam i Brax a to urcite rozkopavat nebudu :) bejt to rovny tak do nich jdu.
Pekna prace!Mohl bych taky poprosit o fotecky na mail?Taky me to ceka,dekuji..